Makine Rroje Profesionale Efalock XS PLUS

Makine Rroje Profesionale Efalock

📌Detajet

Pastrim i lehtë
Koha e karikimit: karikimi i shpejtë në 60 min.
Koha e funksionimit: deri në 80 min.
Teh preciz i bërë prej çeliku të karbonit
Gjerësia e prerjes: 25 mm
Aksesorët: Kabell karikimi, krehër (3-6 mm), furçë
pastrimi, vaj

📍Ndodhemi ne tregun Cam, Tirane
🚚Mundesojme dergesa ne te gjithe Shqiperine

Për çdo informacion ose porosi online na kontaktoni në 📥 DM/📞Whatsapp ose tel 0694270864

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Your Cart

Your Cart Is Empty

Makine Rroje Profesionale Efalock XS PLUS

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.