Sale!

Mini furre nurgaz 7504

8,500 L

Me termostat (vendosja e temperaturës)

Trupi i brendshëm inox

Trupi i jashtëm elektrostatik

Çelësi i ndezjes me tregues me dirite

Xham i qëndrueshëm ndaj nxehtësisë

Izolim i shkëlqyeshëm elektrik termik

2 tabaka smalt / 1 rrjetë

permasat 54 x 39 x 36 cm

fuqia 1400 watt

2 plitka te cilat ndizen vecant njera tjetres me 3 nivele nxehtesie

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

Mini furre nurgaz 7504

8,500 L

5 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.