Ngrohese Kumtel lx 6441

2,000 L

Ngrohese e markës kumtel lx 6441

📌Specifikat
Metoda e ngrohjes: Ajri i kompresuar
Pesha e produktit: 1.3 kilogramë
Prodhimi i nxehtësisë: 2000 Watts
Fuqia minimale e ngrohjes 1000 Watt
Ka 2 nivele ngrohjeje të rregullueshme

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0
ngrohese per dimrin e ftohte

Ngrohese Kumtel lx 6441

2,000 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.