Ngrohese Quartz Heater

4,500 L

Ngrohese e markës Quartz

📌Specifikat
Fuqia 2200 W
220-230 V
Frekuenca 50-60 Hz
Dimensionet 228x585x537
Sistemi i ngrohjes 2-kahëshe

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Ngrohese Quartz Heater

4,500 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.