Pjaster sokany

1,990 L

  • Pjaster dixhitale Sokany
  • Temperaturë 160-390°C
  • Nxehet në pak sekonda
  • Butona +/- për gradimin e temperaturës
  • Buton on/off për të ndezur dhe fikur pajisjen
  • Pllaka qeramike që minimizon dëmtimin e flokut
  • Kordon rrotullues 360°
  • Buton Lock për të kyçur pjastrën
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

Pjaster sokany

1,990 L

41 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.