SHTRYDHESE DSP

3,500 L

FUQIA 250 WATT 

2 NIVELE SHPEJTESIE

12000 RPM

GOTE PER LENGUN ME KAPACITET 0.5 LITER 

KOSHI ME KAPACITET 1 LITER 

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

SHTRYDHESE DSP

3,500 L

1 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.