Click Here

Shtrydhese Hoffman HM 3003

7,000 L

Shtrydhese Hoffman HM 3003

Specifikimet:

Fuqia 1000 watt
Gypi 75 mm
Per kokerr te plote
2L kapacitet tuli
1 .5 L kapacitet lengu
Garanci 12 muaj
Permasat 30 x 20 x 40
Xhiro 14000 -19000 rpm
Motorr bakri
Site inox
Pesha 4.7 kg
Certifikimi ce
Klasi A+++
MARKE GJERMANE

Dhurate furce per larjen e sites dhe shtrydheses

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Shtrydhese Hoffman HM 3003

7,000 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.