Sale!

Shtrydhese fuego

5,990 L

Shtrydhese frutash e markes FUEGO Me kapacitet mbajtes lengu deri ne 1 liter dhe 2 liter pjese te mbetur te frutit

Lengu i frutave ilaci natyror per rritjen e imunitetit

🍎 Fuqia 800 watt ✔️
🍏 Numri I xhirove 10.000-12.000 ✔️
🍐 Nivele shpejtesie 2 ✔️
🍉 Kapaciteti enes (lengut) 1L ✔️
🍊 Kapaciteti enes (tulit) 1,5-2L ✔️
🍌 Garancia 12 muaj ✔️

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

Shtrydhese fuego

5,990 L

Out of stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.