Stand Mixer Dsp km 3034

5,990 L

♻️ Kapacitet 3.2 Litra
♻️ Fuqia 350W
♻️ 5 nivele shpejtesie
♻️ 2 aksesor , per brum dhe rrahese .

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

Stand Mixer Dsp km 3034

5,990 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.