Tave DSP CA004-BS24-Black

3,200 L

Tave e ceket CA004-BS24-Black✔

📌Specifikimet:

24 CM
Material qe nuk ngjit
Tavë e cekët me prerje 24*7cm 2.7L me kapak

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Tave DSP CA004-BS24-Black

3,200 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.