Tharese Flokesh Lzzo V-3994

2,500 L

Tharese Flokesh Lzzo

📌Detajet

Montohet ne mur
E pershtatshme dhe per hotele
Fuqia: 4000 W
Teknologji jonike për nje tharje të shpejtë
Tensioni: 220 V

📍Ndodhemi ne tregun Çam, Tirane
🚚 Mundesojme dergesa ne te gjithe Shqiperine

Per cdo informacion ose porosi online na kontaktoni ne
📥/📞 Whatsapp ose tel 0694270864

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Tharese Flokesh Lzzo V-3994

2,500 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.