Tostier fuego el11

1,990 L

Tostier Fuego Sandwic Maker EL-11
Përgatisni sanduiçe të shëndetshëm dhe të shijshëm në komoditetin e kuzhinës tuaj.
Pllakat e veshura me material jo-ngjitës kanë nevojë për më pak vaj gjatë pjekjes duke e bërë sanduiçin me të shëndetshëm.
Model me material prej çeliku inox me dorezë të ftohtë ne prekje. Pllaka jo të ngjitshme për pastrim dhe mirëmbajtje të lehtë.
Toster i perbere nga nje material super rezistent edhe cilesor ndaj gervishtjeve.
Ai perbehet nga nje baze silikoni qe nuk lejon rreshqitjen e tij ne siperfaqen ne te cilen e vendosni duke ofruar keshtu puthitje maksimale.
Karakteristika
Fuqia 750W
Dy pllaka me material anti ngjitje
Kontroll automatik i temperatures
Baze jo e rreshqitshme
Tension 220-240v
Shiko dhe:
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Tostier fuego el11

1,990 L

12 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.