Click Here

Fshese korenti Samsung VC07M25E0WR/GE

15,500 L

Fshese korenti Samsung VC07M25E0WR/GE

📌Specifikimet:

Modeli: VC07M25E0WR/GE
Fuqia e Motorrit: 750 W
Fuqia e thithjes: 200 W
Depozita e Pluhurit: Qese
Kapaciteti i Depozites: 2.5 L
Lloji i Filtrit: HEPA
Gjatesia e Kordonit: 6 m
Numri i aksesoreve: 3
Tub Teleskopik: Po

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Fshese korenti Samsung VC07M25E0WR/GE

15,500 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.