Makine Rroje Gemei GM502

3,000 L

Makine Rroje Gemei

📌Detajet

Koha për t’u përdorur: 85 minuta
Modaliteti i larjes: Mund te lahet i gjithë trupi
Koha e karikimit: 1.5 orë
Tensioni: (100 – 240 V)
Materiali: ABS
Ekran LED: po
Motori: 13000 r / min

📍Ndodhemi ne tregun Cam, Tirane
🚚Mundesojme dergesa ne te gjithe Shqiperine

Për çdo informacion ose porosi online na kontaktoni në
📥 DM/📞Whatsapp ose tel 0694270864

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Makine Rroje Gemei GM502

3,000 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.