Sale!

Slim line pro lithium

2,500 L

NEW SLIM LINE PRO

Koke super e imet ,zero gap
Koke me madhesi 28 mm komplet celiku
Bateri lithium 1500 mA per nje kohe te gjate punimi pa kabull
Motori rrotullues i fuqishëm (3400-3900rpm)
Koha e karikimit 2 ore
Koha e punimit pa kabull 120 min
Punim me karikim
E pajisur me krehera 1.5MM,3MM,6MM,10MM

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

Slim line pro lithium

2,500 L

100 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.