Tharese Flokesh X6 9997-2800

Tharese Flokesh X6

📌 Detajet:

Rezistent ndaj thyerjes dhe goditjes
Fuqia 2200 W
Tensioni: 220-240 V
3 nivele shpejtesie
Opsion per ftohje

📍Ndodhemi ne tregun Çam, Tirane
🚚 Mundesojme dergesa ne te gjithe Shqiperine

Per cdo informacion ose porosi online na kontaktoni ne
📥/📞 Whatsapp ose tel 0694270864

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Tharese Flokesh X6 9997-2800

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.