Dsp 90286

2,990 L

  • Makine qethese Professional DSP.
  • Makina qethese me teha shume te mprehte dhe nje perfornace te larte qethjeje.✂✂
  • ✂3 koka prerje nga 1 mm deri ne 3mm.
  • ✂Buton on/off
  • ✂Vaj dhe Furce Pastrimi
  • Ekran dixhital per tregimin e xhirove te makines
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

Dsp 90286

2,990 L

15 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.